6 geniale nettsider når du kjeder deg

Internett er stort. Veldig stort. Slutt å surfe formålsløst! Disse 6 nettstedene tør vi påstå er noen av de bedre du kan besøke i 2022 dersom målet er et morsomt lite avbrekk fra det du holder på med akkurat nå.

(Publisert 02.11.2022)

Kaffepause
(Ta en kaffepause med disse morsomme nettstedene. Foto: Dreamstime.com)

1. Utsikten fra vilkårlige vinduer rundt om i verden

Windowswap
(Skjermskudd window-swap.com)

Lei av den samme gamle utsikten fra stue- eller kontorvinduet ditt? Window-swap.com er et genialt nettsted, som gir deg utsikten fra et vilkårlig valgt vindu et eller annet sted i verden hver gang du klikker «open a new window». Her kan du med et museklikk flytte deg (virtuelt) fra kalde våte Norge, til et kjøkkenvindu i Florida, vinranker i Toscana eller utsikten fra et kontorvindu i travle bygater i Singapore.

window-swap.com

2. Gå en tur i en annen by

citywalks
(Skjermskudd citywalks.live)

Om du ble rastløs av å sitte i ro og se ut av vinduet i forrige nettside, har du på Citywalks.live, muligheten til å bli med på en spasertur i en rekke storbyer rundt om i verden. Barcelona, Budapest, Hong Kong, Tokyo og New Delhi, for å nevne noen. Velg mellom dag eller natt, lyd av og på, eller kanskje har du lyst til å bli med på en gruppetur? Dette nettstedet er ganske enkelt fantastisk.

citywalks.live

3. De mest delte sakene fra nettavisene i sosiale medier siste 24 timer

Det du ser øverst på forsidene av nettavisene er ikke nødvendigvis de mest delte sakene i sosiale medier. Storyboard.news gir deg oversikten over de femten mest delte artiklene fra norske nettsteder de siste 24 timene.

storyboard.news/no/

4. På biltur i en fremmed by

Det høres kanskje skremmende ut å kjøre bil i den hektiske New Yorktrafikken? Ikke hvis en lokal sjafør kjører, mens du følger med gjennom frontruten trygt plassert bak en PC-skjerm i Norge. Velg mellom en rekke storbyer. Du kan til og med lytte til den lokale radiokanalen!

driveandlisten.herokuapp.com

5. Spill gamle automatspill direkte i nettleseren

Er du i det nostalgiske hjørnet på spillfronten, kan du på online.oldgames.sk få dekket behovet direkte i nettleseren – helt gratis. Velg mellom gamle automatklassikere (Arcade) som Ghosts’n Goblins og Double Dragon. Eller hva med en gjensyn med mye av spillkatalogen til gode gamle Commodore 64 eller SNES (Super Nintendo)?

online.oldgames.sk

6. Se TV akkurat slik det var på 90-tallet

Når vi først er inne på nostalgi. My90stv.com er en virtuell fullt fungerende TV, akkurat slik de var 90-tallet (ingen flatskjerm her gitt!). Bytt mellom kanaler og se programmer og reklame fra den gang da. Nettstedet gir deg som vokste opp på 90-tallet et skikkelig nostalgikick!

my90stv.com

Vokste du opp på 60-, 70- eller 80-tallet sier du? Bare bytt ut my(*årstallet*)stv.com i lenken med det tiåret du ønsker å se TV fra!


Annonse:

Legg igjen en kommentar