Fargelegging

En yndet syssel blant mange barn er å fargelegge sine yndlingsmotiver. Her presenterer vi et knippe nettsteder som lar deg printe ut tegninger som barna kan fargelegge.

Fargelegging
Illustrasjon: © Jhdt Stock Images Llc | Dreamstime.com

Disney

Crayola har en egen seksjon på nettsiden sin som handler kun om utskifter og fargelegging av Disneyfigurer. Velg mellom alle de kjente og kjære disneyfigurene som Elsa, Aladdin, Mikke Mus, Star Wars, Snehvit og mange flere.

Besøk siden på: crayola.com/free-coloring-pages/disney/

Malarbok

Print ut og fargelegg en rekke figurer og motiver på denne (svært gode) svenske nettsiden. Her kan barna fargelegge alt fra gravemaskiner og riddere, til prinsesser og katter.

Besøk siden på: Malarbok.nu

Crayola

Engelskspråklig nettsted som har et enormt utvalg av bilder som kan printes ut. Velg mellom tema som dyr, bilder, ferie, sport og mye mer.

Besøk siden på : crayola.com

Albert Åberg

Mengder av bilder av Albert, Milla og pappe som man kan skrive ut og fargelegge. (Scroll et stykke ned på siden, for å komme til de nedlastbare bildene).

www.alfons.se/for-forskolor/

Bokstavene i alfabetet

På denne siden kan du printe ut hver av bokstavene i alfabetet både med og uten figurer. En utmerket metoder for å lære barna å skrive og lese.

Besøk siden på: coloringcastle.com/

FORUT

Den norske bistandsorganisasjonen FORUT, har et knipp tegninger, postkort, dyr og masker som kan fargelegges.

Besøk siden på: forut.no/barneaksjonen/fargelegging/


Annonse:

4 kommentarer om “Fargelegging”

  1. Hei!

    Vet noen om det finnes det tilsvarende norske sider som bokstavsidene på learningplanet?

  2. Forrige uke var jeg på leiting etter det samme og fant ei side med fine bokstav-bilder der hver enkelt bokstav var innrammet av blomster eller ting som var relatert til bokstav og bokstavlyd. Greier, selvfølgelig, ikke å finne den i dag…….. Tips meg gjerne om noen finner den…..

  3. hei jeg vil ha en tegning av Ariana Grande

Legg igjen en kommentar