Last ned fra Youtube

Dette er en liten perle av en program som lar deg lime inn nettadressen til hvilket som helst video på Youtube, og konverterer den til en mp3 fil.

Free YouTube to MP3 Converter

Programmet har et veldig «nedstrippet» brukergrensesnitt, og er fullstending gratis. Jeg har forsøkt mange lignende programmer, men ingen gjør jobben så enkelt og greit som dette. Anbefales!

Du kan laste programmet ned fra download.cnet.com

Nettbasert løsning

Om du ikke ønsker å laste ned programmet over på pcen din, kan du forsøke nettsiden youtube-mp3.org. Siden lar deg lime inn adressen (med en maksimumsstørrelse på 20 MB) til hvilken som helst YouTube-video og konverterer den til MP3 for deg (med en nedlasningslenke).

Legg til bokstavene «ss» foran youtube.com

Enda et nettsted som lar deg laste ned mp3-filer fra Youtube, men denne er enda enklere. Hver sang har nemlig sin egen URL (nesten identisk med Youtubes egen). Finn frem til sangen du ønsker, og legg ganske enkelt til bokstavene «ss» rett foran youtube.com (altså www.ssyoutube.com).


Annonse:

5 kommentarer om “Last ned fra Youtube”

  1. Funker som en Kule! går fort og effektiv

  2. Får en feil om at det ikke går å laste opp filene.. ingen av «hjelpe punktene» hjelper.. det gikk helt fint før..irriterende.. 🙁

  3. Jadde ei bra nedlastning detta ja.. Funkar som flesk i potte..

  4. Akkurat som Andrea sier, det funker ikke og ingen av hjelp punktene hjelper. hvorfor det?

  5. Det siste punktet fungerer. Du kan også bruke dl i stedet for ss.

Legg igjen en kommentar