Gratis mobilspill

Her er noen av de aller beste gratis mobilspillene akkurat nå (Jeg regner med du har hørt om Angry Birds allerede, så det finner du ikke på listen…).

(Oppdatert 28. oktober 2011)

Guns’N’Glory Free

Er du den tøffeste typen vest for El Paso? Ta turen tilbake til Det Ville Vesten i dette morsomme og vanedannende spillet, hvor DU spiller rollen som landeveisbanditt i hele 40 forskjellige brett. Ligg i bakhold med dynamitt, gevær eller ildpiler når intetanende uskyldige nybyggere eller gull-lasten passerer.

Guns'N'Glory

(Androidtelefon) Last ned gratis fra: Android Market.
(iPhone) Last ned gratis fra: Itunes App Store.

Townsmen 6 Revolution Free

Dette finnes få gode strategispill for mobil, dette er heldigvis et av unntakene! Spillet kan minne litt om Settlers, hvor du bygger bygninger og samler ressurser. Handlingen er lagt til den Franske revolusjonen, hvor din oppgave er lede folket i opprøret mot kongen som sitter i Paris.

Townsmen

(Androidtelefon) Last ned gratis fra: Android Market.

Rocket Bunnies

Vakker grafikk og originalt gameplay . Du styrer en kanin (i en romrakett), som flyr fra planet til planet for å fore kaninvennene dine med gulrøtter samtidig som du skal unngå diverse hindringer på veien. Jo fortere du klarer å gi alle vennene dine på et brett mat, jo flere poeng får du.

Rocket Bunnies

(Androidtelefon) Last ned gratis fra Android Market.

Ragdoll Blaster2

Supervanedannende spill hvor du skal skyte en tøydukke på ulike mål for å komme til neste brett (spillet inneholder mer enn 150 brett!).

Ragdoll Blaster 2

(iPhone og iPad) Last ned gratis fra iTunes.


Annonse:

2 kommentarer om “Gratis mobilspill”

  1. Ragdol blaster 2

  2. Hei. Jeg vil gjerne ha et mobilspill på min mobil. Skriv tilbake åssen spill dere har? Svar veldig fort, jeg har bare 2 på lader igjen. Celine.

Legg igjen en kommentar