Dating tips

Skal du ha ut på en første date? Idag har det blitt svært populært å møte folk via Internett. Her er noen gode tips for å gjøre et godt førsteintrykk når dere møtes in «real life».

Klær og parfyme. Her er det viktig å ikke overdrive den ene eller andre veien. Ikke bruk gamle loslitte klær eller vær for stivpyntet. Bruk nøytrale plagg med farver som kler
deg. Du bør helle ikke stinke av parfyme og aftershave.

Noe av det viktiste du kan gjøre for å få en velykket date, er å være oppriktig interessert i den andre personen. Still spørsmål og ikke avbryt når den andre prater. Fokuser på å holde øyekontakt. Dette understøtter at du er interessert i daten din.

Å være en gentlemann er aldri noe som går av moten. Om du er mann så scorer du garantert ekstrapoeng på enkle ting som å åpne døren for damen og å ta frem stolen for henne når hun setter seg til bords.

Smil og le mye (uten å overdrive). Mennesker som er blide og ler sender ut positive signaler til andre. Vær selvhøytidlig og fortell gjerne vitser som går på din egen bekostning.

Det er helt normalt å være nervøs før en første date. Plages du veldig med dette, kan du trøste deg med at den andre personen helt sikkert er det også. Tør du å innrømme dette for daten din kan dette virke positivt og få også den andre til å bli mer avslappet.


Annonse:

Legg igjen en kommentar