Den ene airpod-en virker ikke? IPhonetips

Ingen lyd i venstre eller høyre airpod på iPhonen din? Prøv denne enkle løsningen før du gjør noe mer.

Airpods
(Løpetur med lyd bare i det ene øret er ikke det helt store. Her er løsningen. Foto: Dreamstime.com)

(Publisert 11.06.2019)

Full strøm på ørepluggene, men de fungerer likevel ikke som de skal?

Podcaster, musikk eller til å snakke «handsfree» i telefonen. Airpodsene brukes mye. Da er det kjedelig om det kommer lyd bare fra den ene ørepluggen. Prøve denne enkle fremgangsmåten hvis dette har skjedd med dine Airpods.

(Ha etuiet med Airpodsene liggende rett ved telefonen slik at du har trådløs forbindelse når du gjør dette.)

1. Klikk deg inn på Innstillinger > Bluetooth.

Blåtann

2. Velg Airpodsene dine under «Mine enheter» (klikk på den lille i’en med sirkel rundt).

3. Trykk «Glem denne enheten».

Knapp på baksiden av airpod-etuiet

4. Finn frem til den lille knappen på baksiden av etuiet til ørepluggene (bildet), og hold inn denne i 10-15 sekunder. IPhonen din skal nå ha registrert Airpodsene på nytt (denne gangen forhåpentligvis med lyd i begge).

Se også: 57 morsomme og unyttige fakta.


Annonse:

12 kommentarer om “Den ene airpod-en virker ikke? IPhonetips”

 1. Det funker ikke. Hører fortsatt bare på den ene airpoden og jeg har prøvd 2 ganger

 2. Dette funker ikke har gjort det 5 ganger

 3. Funker heller ikke for meg ? Noen som har funnet ut av det ?

 4. DET FUNKET!!!! TAKK 🙂

 5. Funker ikke for meg. Har prøvd ALT men ingenting funker! Men det som er rart er at når jeg koblet til dataen min, så funket det. I tillegg prøvde en venn av meg de, og da også funket det. Er det noe galg med telefonen min da??

 6. hva skal man gjøre hvis det fortsatt ikke funker

 7. Funker ikke 🙁

 8. Det vil ikkje fungere har prøvd mangen ganger

 9. Jeg fikk mine airpods igår, å lyden var allerede ødelagt. Så prøvde jeg dette å det funket, men no funker den ikke mer? Skjønner ikke, har prøvd alt! Å finner ikke kvitteringen så kanke bytte de heller

 10. Jeg fikk mine airpods igår, å lyden var allerede ødelagt. Så prøvde jeg dette å det funket, men no funker den ikke mer? Skjønner ikke

 11. den ene min funker ikke å har prøv alt. men det har skjedd før men hjalp på de gamle (har hatt 3 par) nå har jeg pro men funker ikke enda og har prøvd 3 ganger nå!

 12. Det fungerte, tusen takk!

Legg igjen en kommentar